Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Storing in SMEG gasfornuis

De storing in mijn 11 jaar oude SMEG gasfornuis die was ontstaan door stroomuitval in de straat vanwege werkzaamheden Stedin snel verholpen door Marco. Omdat de gasslang ook al 11 jaar oud was moest die ook vervangen worden. Die lag niet in de auto. Marco is de nieuwe gasslang weekje later nog komen aansluiten zonder voorrijkosten. Ik ben dus dik tevreden over zijn snelle en vakkundige hulp!

Berty Vermeulen

Goed, snel en vakkundig.

Nadat mijn Smeg inductie fornuis vakkundig en naar tevredenheid was gerepareerd door Electroline ging er binnen de garantietermijn toch weer wat stuk. Binnen 2 weken is mijn Smeg inductie fornuis opnieuw vakkundig gerepareerd. Ik ben dan ook zeer tevreden met de geleverde diensten en kan ze iedereen aanbevelen.

Frank Kuipers

Smeg fornuis foutmelding

Goedenavond, Onze wat oudere Smeg fornuis (CS19ID-6) geeft op twee zones af en toe een E6 melding. Is dit te repareren en zo jaar voor hoeveel?

Rogier M

Smeg fornuis foutmelding

Goedenavond, Onze wat oudere Smeg fornuis (CS19ID-6) geeft op twee zones af en toe een E6 melding. Is dit te repareren en zo jaar voor hoeveel?

Rogier M

Vakkundig en snel!

Zeer vakkundig en snel geholpen! Dank!

Radjesh D

Reparatie SMEG vaatwasser

Dit is de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van Elektroline. Het is zeer goed bevallen, professioneel. Mijn vaatwasser had een 'E4' foutmelding. Binnen de tijdspanne zoals vermeld op de website kwam monteur Hans langs. Hans heeft probleem snel en vakkundig opgelost. Bedankt Hans!

Larry Donsu

Scholtes oven

Mijn complimenten voor de snelle en professionele service. Scholtes bleek geen bestaand merk meer te zijn maar binnen een uur en ter plekke is de oven gemaakt met ander onderdeel. Top!

Bea Oremus

informatie

Hoi, Harry de Roos doet altijd het onderhoud van de CV. ITO Daalderop (bijna 7 jaar oud) + reinigen afzuiging. We willen graag een nieuwe digitale thermostaat. Nu nog een oude Honywell. Tevens maakt de afzuiging in huis te veel geluid (vanuit bouw 14 jaar oud). Afzuiging moeten worden nagekeken (vervangen). Kan je hierin iets voor ons betekenen? Groetjes, Marianne Vink, Pieter Woutersstraat 22 Voorhout

Marianne Vink

Reparatie SMEG koelkast

Beste Elektroline, We hadden het niet meer verwacht. Nadat een derde partij twee dure onderdelen van onze koelkast had vervangen, waren we 10 weken verder en deed de koelkast het nog steeds niet. Toen kwam Marco. Hij heeft met veel denkwerk en tests onze koelkast weer aan de praat gekregen. Marco is een topmonteur. En wij zijn blij! Dank en groeten

Trea Den Boef En Bas Peeters

Meerdere reparaties aan onze SMEG apparatuur

Marco heeft ons meerdere keren goed geholpen. Met onze stoomoven, vaatwasser en afzuiger. Het is altijd fijn om iemand langs te krijgen die ook een paar zaken rechtzet die de keuken leverancier niet goed had gedaan. Dat had hij niet hoeven doen, maar wij zijn er erg blij mee!

Dries Ausems

Reparatie Siemens vaatwasser

Veermechanisme van de deur van de vaatwasser was defect geraakt. Hierdoor viel de deur hard open wanneer je deze opende. Op Google kwam ik dit bedrijf tegen. Een mailtje gestuurd met de vraag of men deze zou kunnen repareren. Snel reactie gehad dat dit inderdaad gerepareerd kon worden en nog in dezelfde week kwam men langs voor de reparatie. Aan een zijde was de veer defect maar preventief werd ook direct de andere zijde vervangen door de vriendelijke en kundige monteur. Dit alles snel en voor een zeer nette prijs. We zijn er bijzonder blij mee en zullen bij volgende reparaties zeker terugkomen bij dit bedrijf. Nogmaals dank!

David van Zantvliet

Top Service

Betrouwbaar en eerlijk, correct en netjes, perfecte service! Echte professionals. Ben zeer tevreden. Dank je wel Marco!

Rebecca Soffner

Tevreden relatie

Afgelopen week was er een relatief klein defect aan ons afwas apparaat. Dankzij uw prima service goed verholpen en het geeft ons rust dat we op u kunnen rekenen als er zich iets voordoet met onze spullen.

Arie Storm

vaatwasser reparatie

beste Elektroline , bij deze wil ik je bedanken voor de service en vakmanschap met de reparatie van onze vaatwasser vriendelijke groeten ,M Meijer Noordwijkerhout

Marian Meijer

Smeg koffiemachine

Onlangs hadden we problemen met onze Smeg koffiemachine. Onder garantie heeft Elektroline de machine gerepareerd. Een tweede bezoek was nodig, maar ook deze keer is alles onder garantie en naar onze volle tevredenheid afgehandeld. Kortom: een goed adres met een uitstekende en snelle service. TOP! 1-11-'17 Ralph Smit, Oegstgeest

Ralph Smit

Afzuigkap Best van 18 jaar oud weer gemaakt!

Onze prachtige en destijds dure afzuigkap van Best had het begeven. Aangezien we nog steeds erg blij waren met deze kap hebben we getracht een monteur te vinden die de kap kon maken. Dat was Marco van Elektroline. Helaas was de printplaat niet meer na te bestellen, maar Marco heeft zeer inventief met andere onderdelen de kap weer aan de praat gekregen (met een nieuwe motor erin). Hij draait weer als een zonnetje (zelfs beter). Marco heeft, ondanks dat hij het model niet kende, de hele kap weer vakkundig gemonteerd. Ik ben zeer tevreden over de service van Elektroline! Dank!

Cor en Marjon Middelkoop