Gastenboek

Vakkundig en snel!

Zeer vakkundig en snel geholpen! Dank!

Reparatie SMEG vaatwasser

Dit is de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van Elektroline. Het is zeer goed bevallen, professioneel. Mijn vaatwasser had een 'E4' foutmelding. Binnen de tijdspanne zoals vermeld op de website kwam monteur Hans langs. Hans heeft probleem snel en vakkundig opgelost. Bedankt Hans!

Scholtes oven

Mijn complimenten voor de snelle en professionele service. Scholtes bleek geen bestaand merk meer te zijn maar binnen een uur en ter plekke is de oven gemaakt met ander onderdeel. Top!

informatie

Hoi, Harry de Roos doet altijd het onderhoud van de CV. ITO Daalderop (bijna 7 jaar oud) + reinigen afzuiging. We willen graag een nieuwe digitale thermostaat. Nu nog een oude Honywell. Tevens maakt de afzuiging in huis te veel geluid (vanuit bouw 14 jaar oud). Afzuiging moeten worden nagekeken (vervangen). Kan je hierin iets voor ons betekenen? Groetjes, Marianne Vink, Pieter Woutersstraat 22 Voorhout

Reparatie SMEG koelkast

Beste Elektroline, We hadden het niet meer verwacht. Nadat een derde partij twee dure onderdelen van onze koelkast had vervangen, waren we 10 weken verder en deed de koelkast het nog steeds niet. Toen kwam Marco. Hij heeft met veel denkwerk en tests onze koelkast weer aan de praat gekregen. Marco is een topmonteur. En wij zijn blij! Dank en groeten

Meerdere reparaties aan onze SMEG apparatuur

Marco heeft ons meerdere keren goed geholpen. Met onze stoomoven, vaatwasser en afzuiger. Het is altijd fijn om iemand langs te krijgen die ook een paar zaken rechtzet die de keuken leverancier niet goed had gedaan. Dat had hij niet hoeven doen, maar wij zijn er erg blij mee!

Reparatie Siemens vaatwasser

Veermechanisme van de deur van de vaatwasser was defect geraakt. Hierdoor viel de deur hard open wanneer je deze opende. Op Google kwam ik dit bedrijf tegen. Een mailtje gestuurd met de vraag of men deze zou kunnen repareren. Snel reactie gehad dat dit inderdaad gerepareerd kon worden en nog in dezelfde week kwam men langs voor de reparatie. Aan een zijde was de veer defect maar preventief werd ook direct de andere zijde vervangen door de vriendelijke en kundige monteur. Dit alles snel en voor een zeer nette prijs. We zijn er bijzonder blij mee en zullen bij volgende reparaties zeker terugkomen bij dit bedrijf. Nogmaals dank!

Top Service

Betrouwbaar en eerlijk, correct en netjes, perfecte service! Echte professionals. Ben zeer tevreden. Dank je wel Marco!

Tevreden relatie

Afgelopen week was er een relatief klein defect aan ons afwas apparaat. Dankzij uw prima service goed verholpen en het geeft ons rust dat we op u kunnen rekenen als er zich iets voordoet met onze spullen.

vaatwasser reparatie

beste Elektroline , bij deze wil ik je bedanken voor de service en vakmanschap met de reparatie van onze vaatwasser vriendelijke groeten ,M Meijer Noordwijkerhout

Smeg koffiemachine

Onlangs hadden we problemen met onze Smeg koffiemachine. Onder garantie heeft Elektroline de machine gerepareerd. Een tweede bezoek was nodig, maar ook deze keer is alles onder garantie en naar onze volle tevredenheid afgehandeld. Kortom: een goed adres met een uitstekende en snelle service. TOP! 1-11-'17 Ralph Smit, Oegstgeest

Afzuigkap Best van 18 jaar oud weer gemaakt!

Onze prachtige en destijds dure afzuigkap van Best had het begeven. Aangezien we nog steeds erg blij waren met deze kap hebben we getracht een monteur te vinden die de kap kon maken. Dat was Marco van Elektroline. Helaas was de printplaat niet meer na te bestellen, maar Marco heeft zeer inventief met andere onderdelen de kap weer aan de praat gekregen (met een nieuwe motor erin). Hij draait weer als een zonnetje (zelfs beter). Marco heeft, ondanks dat hij het model niet kende, de hele kap weer vakkundig gemonteerd. Ik ben zeer tevreden over de service van Elektroline! Dank!

Aquastop en vastzitten in een programma Smeg vaatwasser

Het probleem is prima aangepakt, snel gereageerd en meegedacht om tot een goede en snelle oplossing te komen. Zijn er onverhoopt weer problemen dan zal ik mij zeker weer tot dit bedrijf wenden.

Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)