Op welke manier werken wij?

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Op welke manier werken wij?

Op welke manier repareren wij uw witgoed apparatuur?

Storing checklist

Wanneer uw witgoedapparaat een storing vertoont, is het verstandig eerst even de checklist op de volgende punten te controleren, voordat u een servicemonteur laat komen. U wilt ons immers niet voor niets laten komen: klik daarvoor op checklist
Levert dit niets op neemt u dan contact met ons op. Er zijn verschillende manieren. Ga naar de contact pagina op de website en kies de mogelijkheid die u wenst. Bij voorkeur via emailen of een formulier invullen.
Wij beschikken over een eigen professionele werkplaats waar de apparaten grondig kunnen worden nagekeken en gerepareerd. De meeste reparaties van witgoed worden echter aan huis verricht.
Met name voor een wasmachine geldt dat het vaak onbegonnen werk is om deze naar de werkplaats te brengen; en om deze reden komen wij naar u toe om het probleem te verhelpen. Als het kan proberen wij op diezelfde dag of de dag erna het defect te repareren; omdat wij als geen ander kunnen inschatten hoe vervelend het is wanneer je een paar dagen zonder wasmachine of koelkast moet leven.

De ervaring leert dat het voor u zeker loont om bijvoorbeeld een defecte wasmachine te laten maken. Voor een leek lijkt het vaak een complex probleem en daardoor wordt er onterecht gedacht dat dit gepaard gaat met hoge kosten. Niets is minder waar; een klein onderdeel en een vakkundige blik van een medewerker van Elektroline doen vaak wonderen.
Door een onderverdeling van taken binnen het team van Elektroline zijn wij in staat om specialistisch te werk te gaan. Onze witgoedmonteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot witgoed. Met name voor apparatuur als drogers en magnetrons zijn de ontwikkelingen gedurende het laatste decennium razendsnel gegaan; het digitale tijdperk heeft een behoorlijke invloed gehad op de vervaardiging van dergelijke apparatuur. Dit vraagt om nog meer specialisatie; wij zijn in staat om dit te bieden.
Onze deskundige servicemonteurs geven een eerlijk advies en, na het vaststellen van de diagnose, naar wens een prijsopgave.

Lees hier reparatie-voorwaarden

Share our website