Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Bosch wasmachine

Wij zaten echt omhoog met een Bosch wasmachine die het soms wel en meestal niet deed. Ik moet zeggen dat wij zeer deskundig en klantvriendelijk zijn geholpen.

Mevr. Westra

Zeer klantvriendelijk bedrijf

In het weekend begaf onze wasmachine het. Direct de maandag daarop al kreeg ik te horen wanneer ze langs kwamen. Na een kort onderzoek aan de wasmachine hebben we aan de hand van een geweldig advies besloten tot reparatie over te gaan. Zeer klantvriendelijk bedrijf.

M. Glasmacher

Hartelijk dank

Beste dame en heren, Bij deze het beloofde, en meer dan verdiende stukje voor jullie gastenboek. Toen onze wasmachine stuk ging kwam Eektroline meerdere keren langs om te proberen het defect te repareren. Ze bleven betrokken en vriendelijk tijdens dit proces. Er lag inmiddels een rekening die ze kwijtscholden omdat het defect niet opgelost bleek te kunnen worden. Hierop kochten wij, op hun deskundige advies, een nieuwe machine via Elekrtoline. Deze kwamen ze brengen en toen hij te zwaar bleek om te tillen kwamen ze later nog een keer (flink stuk rijden) met twee mensen terug om hem alsnog voor ons naar de zolder te slepen. Al met al keurige, betrokken service. Dank hiervoor.

De familie van Neerijnen/ Lumeij